Mail deze pagina naar een vriend(in) of kennis.
Vul onderstaande velden in om het bericht te versturen.

Van:
Naar:  
 

Waar gaat u winkelen?

Waar u naartoe gaat om te winkelen bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het is verstandig daar bewust een keuze in te maken.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze web winkel en koop onderdelen, accessoires en zelfs fietsen vanuit het gemak van uw eigen woning.

Elektrische fietsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw elektrische fiets. Maak nu een afspraak voor een gratis proefrit!

GeschiedenisIn 1924 is (ome) Jan de Laat gestart met de fietsenwinkel. Achter het woonhuis in de Dorpsstraat is het allemaal begonnen. Al op jonge leeftijd kwam mijn vader, Jan van Hassel vaak over de vloer bij ome Jan en tante Cor en ging meehelpen in de zaak. Niet lang daarna zijn de bromfietsen erbij gekomen. Witgoed en kinderwagens werden er in die tijd ook nog bij verkocht.

In 1965 hebben mijn ouders, Jan en Diny van Hassel de zaak overgenomen van ome Jan. Tegenover de winkel van toen stonden twee oude huisjes en die hebben ze gekocht. Ze werden afgebroken en er werd een nieuw woon / winkelpand neergezet. Dit is de huidige lokatie, een plek in het hartje van Rosmalen, daar waar mijn broer en zus en ik geboren zijn, maar ook mijn drie kinderen.

Moeder deed het huishouden, de winkel  en de administratie en pa de winkel en werkplaats.
 
De kinderwagens en witgoed werden ingeruild voor nog meer fietsen en brommers en in 1967 is Henk Timmers het tweetal komen versterken. Henk is na 47 jaar in ons bedrijf werkzaam geweest te zijn in februari 2015 met pensioen gegaan.
 
Na een aantal verbouwingen en aanpassingen kwam ik in een later stadium om de hoek kijken. Al van jongs af aan was ik in de zaak te vinden, banden plakken en fietspompen in elkaar schroeven, de interesse was er en pa en ma hebben mij zeker niet gepusht om de zaak over te nemen. Het werd me eerder af, dan aangeraden maar toen ik er zelfs mijn studie op afstemde is het licht op groen gegaan.
 
Na de MAVO en MDS heb ik in 1991 in Voorschoten mijn patroondiploma's in fietsen, bromfietsen en zware motoren gehaald. We zijn in dat jaar een VOF begonnen met het oog op de overname. Deze is in 2003 gerealiseerd, Pa werd 65 jaar en vond het tijd om het roer over te geven. Ook mijn vrouw Gerda is altijd zeer actief werkzaam in de zaak.

In 1996 zijn we een Profile de Fietsspecialistwinkel geworden, geheel zelfstandig draaien we deze zaak , als we willen profiteren we van gezamelijke reclame  en  inkoopvoordeel waarmee we concurrerende prijzen kunnen hanteren, daarnaast hebben we een super schappenplan in onze geheel gemoderniseerde winkel en staan wij continu vooraan bij ontwikkelingen in de fietsenbranche.

In het jaar 2000 zijn we met scooters en bromfietsen gestopt. We gingen meer specialiseren en richten ons nu alleen maar op fietsen, ook elektrische natuurlijk.  Verkoop / onderhoud / reparatie en service behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

In 2003 zijn mijn ouders uit de zaak gestapt en hebben wij ,mijn vrouw en ik, de complete winkel gemoderniseerd. In 2005 zijn wij begonnen met de verkoop van knalgoed eindejaars / consumentenvuurwerk. In 2006 zijn wij gaan werken met een ultra modern fietsentransportsysteem , dit moet u beslist gezien hebben. In 2007 zijn we verder gespecialiseerd in elo bikes. In 2008 zijn we met de software verder ontwikkeld In 2009 hebben we onze voorraad verdubbeld om u nog beter van dienst te kunnen zijn en kunt U zelf op deze site zien wat wij te bieden hebben !!! De site wordt automatisch 4 keer per dag gesynchroniseerd , dus altijd up to date.. Verder zijn wij nauw betrokken bij het ontwikkelen van de nieuwste fiets speciaalzaak software, hier zullen wij ook in 2010 veel tijd en energie instoppen , kijk op www.cyclesoftware.nl  voor hetgeen al gerealiseerd is !! Verder gaan we in 2010 investeren in onze werkplaats om u nog beter van dienst te zijn.. Voortaan 6 monteurs continu aanwezig in een geheel vernieuwde F1 werkplaats !! daarnaast zijn we begonnen om E bike opstapdagen te organiseren, op lokatie, ook dit gaan we in 2011 verder uitbreiden, bovendien te volgen op twitter facebook en hyves !!
16 mei 2012 hebben we het 45 jarig dienstverband van onze werknemer Henk Timmers gevierd, het was een erg leuke dag met veel belangstelling.
17 juli 2012 is onze mobiele web site gelanceert, speciaal voor tablets en smartphones, ook daarop nu voortaan snel surfen op onze site.
1 okt 2012, Na het definitief stoppen van ons pa en ma , nu volop genietend van een welverdiende oude dag, en het toch al zeer nauwe super samenwerken met mijn vrouw Gerda wil ik , op deze manier, niet zonder enige trots ,mededelen dat ik gestopt ben met mijn eenmanszaak, en voortaan samen met Gerda verder ga in  de fietsenwinkel. Gerda werkt al zo'n 20 jaar mee in de zaak, kent als geen ander het klappen van de zweep, maar nu de kinderen groter zijn is het tijd voor de volgende stap in ons leven . We hebben er erg veel zin in! Mijn fietsenwinkel is voortaan “onze” fietsenwinkel, de eenmanszaak is veranderd in een vennootschap onder firma (VOF). Onze medewerkers hebben voortaan twee werkgevers! Samen gaan wij er 100% voor om met ons team de zaak de komende jaren verder voort te zetten,  nog beter ons best te doen, en verheugen ons op onze samenwerking in de mooiste branche ter wereld.
Febr 2013,  verbouwen, het compete interieur is vernieuwd , met nog meer E-bikes.
Vloer, schilder, plafond, werkplaats , alles is aan de beurt geweest en heeft een opfrisbeurt gehad.
Dit alle samen met een geheel compleet nieuw interieur, we zijn trots op het resultaat, klik hier voor de foto's !
Klaar voor de toekomst , specialist op het gebied van (electrische)fietsen ! Nog meer keuze en advies.
2014 gaan we werken met een transparant prijs opbouw systeem, internetprijzen in een winkel met full service . zie hier
Natuurlijk gaan we er in 2015 voor zorgen dat u volop kunt genieten van ons fietsplezier :)
24 febr 2015. Na 47 jaar diensverband is op 65e jarige leeftijd onze "Henk Timmers" met pensioen gegaan. Wij bedanken Henk voor de inzet en wensen hem veel geluk en gezondheid toe. Henk BEDANKT
Daarnaast vieren we medio 2015 het 12.5 jarig dienstverband van 3 medewerkers , en wel Remon , Ronnie en Ralf

Februari 2017, zowel de winkel als werkplaats voorzien van LED verlichting, energiezuinig en daglicht in de winkel zodat onze fietsen er nog mooier bij staan.

Bron:  Maurice en Gerda van Hassel

Al  90 jaar een vertrouwd adres!


 Laatste nieuws!

verlichtingsaktie

Lees verder...

vandaag controleren (en repareren) we gratis de fietsverlichting van de kids op BS 't Ven

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere interessante dingen.

Volg ons op Twitter