Mail deze pagina naar een vriend(in) of kennis.
Vul onderstaande velden in om het bericht te versturen.

Van:
Naar:  
 

Waar gaat u winkelen?

Waar u naartoe gaat om te winkelen bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het is verstandig daar bewust een keuze in te maken.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze web winkel en koop onderdelen, accessoires en zelfs fietsen vanuit het gemak van uw eigen woning.

Elektrische fietsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw elektrische fiets. Maak nu een afspraak voor een gratis proefrit!

Fietsen.123: alle informatie op je iPhone tijdens het fietsen

Mooie fietsroutes, een oplaadpunt voor je elektrische fiets of misschien wel even koffie met appelgebak 每 omdat het zo lekker traditioneel is 每 onderweg

Fietsen.123 is een informatieve applicatie die je op de weg helpt en houdt met je tweewieler. Het gedraagt zich als een handboek voor fietsers en combineert alle gegevens in een applicatie, waarvoor je overigens wel bereik moet hebben om die te kunnen raadplegen. Om het makkelijk te maken, wordt alle informatie op afstand van je gesorteerd.

Omdat Fietsen.123 alle gegevens van internet haalt, is de applicatie lekker klein om op je iPhone te zetten. Het betekent wel dat je de toepassing even niet kan raadplegen als je 每 ik noem maar eens wat 每 in het gebied rond de schotels nabij het Drentse Elp fietst, waar je vriendelijk word verzocht je telefoon in vliegtuigmodus te zetten. Voor de rest is de app een prima compagnon voor onderweg. Op de hoofdpagina kan je meteen naar oplaadpunten, reparatiepunten, horeca en verhuur van fietsen zoeken. Met de zoekfunctie kan je hetzelfde op een andere plaats en met het tabblad Kaart zie je de resultaten niet in een lijst, maar op Google Maps.

De overige optie in de applicatie is het Fietsnieuws. Een snel koppensnellen leert dat er genoeg variatie is in de artikelen: &Lichte stijging verkeersdoden onder ouderen in 2011∩, &Uitslag ANWB e-bike-test van 10 goedkope ebikes* en &top 3 fietsroutes over heuvels* luiden enkele berichten. De artikelen worden met een tamelijk kleine letter in de app geladen. Als je links aanklikt 每 bijvoorbeeld van de fietsroutes 每 word je doorgestuurd naar Safari om de rest te bekijken.

Fietsen.123 is gratis te downloaden. Omdat de app gesponsord wordt door een fietswinkel, zul je die naam regelmatig terugvinden in de app. Het gaat echter niet ten koste van andere fietshandelaren in de regio.

Downloaden: Fietsen.123 (gratis)Terug naar overzicht

Laatste nieuws!

verlichtingsaktie

Lees verder...

vandaag controleren (en repareren) we gratis de fietsverlichting van de kids op BS 't Ven

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere interessante dingen.

Volg ons op Twitter