Mail deze pagina naar een vriend(in) of kennis.
Vul onderstaande velden in om het bericht te versturen.

Van:
Naar:  
 

Waar gaat u winkelen?

Waar u naartoe gaat om te winkelen bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het is verstandig daar bewust een keuze in te maken.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze web winkel en koop onderdelen, accessoires en zelfs fietsen vanuit het gemak van uw eigen woning.

Elektrische fietsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw elektrische fiets. Maak nu een afspraak voor een gratis proefrit!

Henk Timmers 45 jaar in dienst bij fietsspecialist Van Hassel.

U bent van harte welkom !  16 Mei ,08.00 uur tot 16.30 uur.

16-05-1967 / 16-05-2012  Henk Timmers 45 jaar in dienst bij fietsspecialist Van Hassel.
Het is alweer 45 jaar geleden dat Henk Timmers, met een diploma op zak, bij ons Pa, Jan van Hassel solliciteerde voor een plaatsje in de werkplaats als fiets-en bromfietsmonteur. Een paar weken proeftijd was voldoende om te ervaren dat Henk prima in zijn nog jonge bedrijf paste niet alleen als monteur maar ook als z'n maatje. In het begin waren het veelal de fietsreparaties waar Henk zich mee bezig hield maar al snel bleek dat de bromfiets en motortechniek op zijn lijf geschreven stond en werd deze tak van het bedrijf aan hem toevertrouwd.
Motoren was zijn hobby en zijn vak, en niet alleen de
bromfietsen van de klanten maar ook de snellere racers van o.a. Rien van Kreij de alom bekende Rosmalense wegcoureur waar hij vele
uren zijn vakmanschap op los gelaten heeft. De successen van Rien bracht met zich mee dat vele bekende coureurs Henk op zochten en om adviezen vroegen en dat waren niet de eerste beste zoals Jos van Schijndel,Loek Bodelier, Boet van Dulmen en nog meer bekende wegracers van die tijd. Toen de bekende wegracer Joey Litjes ,die door Henk van jongs af aan is begeleid, besloot om Grand Prix-wedstrijden te gaan rijden  ging het Henk  te ver (het moet wel hobby blijven vond hij) en stopte hij met de wegracerij. Na 37 jaar met ons Pa en Ma gewerkt te hebben, bleef Henk ook bij ondergetekende in dienst en samen hebben wij er ook al weer 9 jaar op zitten! Het was o.a Henk die mij het vak leerde en enthousiast maakte. Als leermeester nam Henk alle nieuwkomende monteurs onder zijn hoede. Henk was een tijdlang examinator bij de vakopleiding INNOVAM waar hij praktijkexamens afnam voor motormonteurs. Door het blijven volgen van workshops en cursussen blijft hij op de hoogte van het steeds sterk veranderen van technieken van fietsen en elekrische fietsen. Henk heeft al die tijd, en nog steeds met plezier bij de Van Hassels gewerkt en heeft het goed naar zijn zin.

16 mei 2012 is het de dag dat Henk 45 jaar in dienst is van fietsspecialist Van Hassel. Iedereen is van harte welkom om Henk te komen feliciteren de koffie is klaar. Henk is er die dag van 08.00 uur tot 16.30 uur. Komt u ook even langs voor een bakkie ? Geen tijd ? laat dan hier even een berichtje voor Henk achter.

 

Graag tot ziens !
Maurice , Gerda van Hassel & Medewerkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Terug naar overzicht

Laatste nieuws!

verlichtingsaktie

Lees verder...

vandaag controleren (en repareren) we gratis de fietsverlichting van de kids op BS 't Ven

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere interessante dingen.

Volg ons op Twitter