Mail deze pagina naar een vriend(in) of kennis.
Vul onderstaande velden in om het bericht te versturen.

Van:
Naar:  
 

Waar gaat u winkelen?

Waar u naartoe gaat om te winkelen bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het is verstandig daar bewust een keuze in te maken.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze web winkel en koop onderdelen, accessoires en zelfs fietsen vanuit het gemak van uw eigen woning.

Elektrische fietsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw elektrische fiets. Maak nu een afspraak voor een gratis proefrit!

Gezocht: (fiets)modellen

Fietsen en fashion: een ijzersterke combinatie.

 Met je kleding, maar ook met je fiets laat je zien wie je bent. Fietsmerk Cortina combineert fietsen met fashion in haar campagnes. Het merk is onlangs gestart met een modellenwedstrijd. Vorig jaar stroomden tijdens een soortgelijke wedstrijd de inzendingen binnen. Uit de vele aanmeldingen werden de winnaars gekozen, die op dit moment te zien zijn in de campagne van Cortina. Voor het fietsseizoen van 2014 is Cortina nu op zoek naar vier nieuwe gezichten.

Eind maart werd in SBS Shownieuws bekend gemaakt dat Cortina voor deze campagne de handen ineen heeft geslagen met modeontwerper Janice. Hij zal zijn creativiteit als eerste tonen in het ontwerpen van zijn eigen Cortina fiets. Voor de winnaars van de modellenwedstrijd ontwerpt Janice vier exclusieve outfits.

Een vakkundige jury zal uit alle eerste aanmeldingen voor de modellenwedstrijd een eerste selectie maken. Daarna zullen er twintig mannen en twintig vrouwen in de race blijven. Vanaf 8 mei 2013 kan iedereen online stemmen op zijn of haar favoriete model, waarbij de stem van het publiek voor 75% meetelt. Naast het publiek beslist de vakkundige jury, die onder andere bestaat uit Janice, wie er doorgaat naar de finale. Online stemmen kan tot 22 mei 2013. In de finaleronde blijven acht mannen en acht vrouwen over, die begin juni hun talenten moeten laten zien tijdens de finale catwalk.

De vier winnaars, drie vrouwen en één man, zullen een professionele fotoshoot doen voor Cortina, waarbij ze de nieuwe fietscollectie showen. Tijdens de shoot
dragen ze een exclusief design van modeontwerper Janice.

Wil jij schitteren met de nieuwste fietsen van Cortina en in een outfit ontworpen door Janice? Schrijf je dan in! Deelnemers voor de modellenwedstrijd kunnen zich tot 6 mei 2013 aanmelden via www.cortinafietsen.nl/modellenwedstrijd, waar ze foto’s en gegevens moeten achterlaten.Terug naar overzicht

Laatste nieuws!

verlichtingsaktie

Lees verder...

vandaag controleren (en repareren) we gratis de fietsverlichting van de kids op BS 't Ven

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere interessante dingen.

Volg ons op Twitter