Mail deze pagina naar een vriend(in) of kennis.
Vul onderstaande velden in om het bericht te versturen.

Van:
Naar:  
 

Waar gaat u winkelen?

Waar u naartoe gaat om te winkelen bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het is verstandig daar bewust een keuze in te maken.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze web winkel en koop onderdelen, accessoires en zelfs fietsen vanuit het gemak van uw eigen woning.

Elektrische fietsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw elektrische fiets. Maak nu een afspraak voor een gratis proefrit!

Profile van Hassel “De Fietsspecialist” te Rosmalen in Fietsmarkt 50 BESTEDe redactie van Fietsmarkt, een vaktijdschrift voor de fietsenvakhandel in Nederland, heeft voor de tweede keer de Fietsmarkt 50 BESTE georganiseerd

In samenwerking met ruim twintig vooraanstaande leveranciers en andere partijen uit de fietsenbranche is een lijst van vijftig beste fietsenwinkels van Nederland samengesteld, de Fietsmarkt 50 BESTE.

Fietsmarkt vroeg verschillende leveranciers en partijen uit de fietsbranche hun Top 10 van dealers in te zenden. Bij deze verkiezing van de 50 beste fietszaken van Nederland gaat het niet zozeer om dealers die de grootste orders plaatsen, maar vooral om ondernemers die zich op meerdere vlakken positief onderscheiden. Denk hierbij aan innovatief ondernemerschap - ludieke acties, online activiteiten, originele klantenbenadering -, goed betalingsgedrag, aandacht voor training en opleiding, maatschappelijk verantwoord ondernemen et cetera.

De winkels in de Fietsmarkt 50 BESTE-lijst zijn bewust op alfabetische volgorde gepubliceerd, om de fietszaken evenveel eer te gunnen. Met de onderscheiding kunnen deelnemers lokaal de publiciteit opzoeken en een positieve stimulans aan hun business geven. Behalve een eervolle vermelding in vakblad Fietsmarkt ontvangen zij tevens een oorkonde die ze in hun winkel kunnen ophangen en waarmee ze hun klanten van deze benoeming op de hoogte kunnen stellen.

Profile van Hassel “De Fietsspecialist” te Rosmalen  is ook in de Fietsmarkt 50 BESTE opgenomen. In de motivatie werd het volgende over deze fietsenzaak verteld: Deze ondernemers werken snel, zijn actief in klantenbenadering en hebben aandacht voor de klant. Ze doet wat ze beloven.”

 Terug naar overzicht

Laatste nieuws!

verlichtingsaktie

Lees verder...

vandaag controleren (en repareren) we gratis de fietsverlichting van de kids op BS 't Ven

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere interessante dingen.

Volg ons op Twitter