Mail deze pagina naar een vriend(in) of kennis.
Vul onderstaande velden in om het bericht te versturen.

Van:
Naar:  
 

Waar gaat u winkelen?

Waar u naartoe gaat om te winkelen bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het is verstandig daar bewust een keuze in te maken.

Bezoek onze webshop

Bezoek onze web winkel en koop onderdelen, accessoires en zelfs fietsen vanuit het gemak van uw eigen woning.

Elektrische fietsen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw elektrische fiets. Maak nu een afspraak voor een gratis proefrit!

Hoera we zitten bij de beste 50 fietsenzaken ...http://www.mauricevanhassel.nl/nieuws/detail/?DB4884A409FB4995A59DC34A3D1044F4

Profile van Hassel "De Fietsspecialist" uit Rosmalen... in Fietsmarkt 50 BESTE

De redactie van Fietsmarkt, een vaktijdschrift voor de fietsenvakhandel in Nederland, heeft een nieuwe onderscheiding gelanceerd. In samenwerking met ruim twintig vooraanstaande leveranciers uit de fietsenbranche is een lijst van vijftig beste fietsenwinkels van Nederland samengesteld, de Fietsmarkt 50 BESTE.

"Aan de leveranciers hebben we gevraagd hun Dealer Top 10 aan ons op te geven," licht initiatiefnemer en hoofredacteur Arnauld Hackmann toe.

"Daarbij gaat het niet zozeer om dealers, die de grootste orders plaatsen, maar meer om ondernemers die zich op meerdere vlakken positief onderscheiden. Denk daarbij aan innovatief ondernemerschap (ludieke acties, online actief, originele klantenbenadering), goed betalingsgedrag, aandacht voor training en opleiding, maatschappelijk verantwoord ondernemen, et cetera."

Aan de hand van de inzendingen is een ranglijst samen gesteld, waarbij vanzelf de beste winkels komen boven drijven. "Uiteindelijk hebben we de vijftig beste winkels gepresenteerd in een lijst die geen Top 50 zal zijn. Dat is een bewuste keuze, omdat we gewoon vijftig winnaars evenveel willen laten profiteren van dit positieve signaal," aldus Hackmann.

Profile van Hassel "De Fietsspecialist" uit Rosmalen is ook in de Fietsmarkt 50 BESTE opgenomen. In de motivatie werd het volgende over deze fietsenzaak verteld:
"Mooie, net weer opnieuw verbouwde winkel, zeer ruim, veel aandacht voor klanten, perfecte website, actief Twitteraar en Facebooker. Een winkelier die duidelijke keuzes maakt, maar staat wel open staat voor veranderingen."Terug naar overzicht

Laatste nieuws!

verlichtingsaktie

Lees verder...

vandaag controleren (en repareren) we gratis de fietsverlichting van de kids op BS 't Ven

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en andere interessante dingen.

Volg ons op Twitter